Het Bestuur Van Fem2Business

Irma Meinema
Voorzitter

Irma is, samen met haar man Edo, eigenaar van Durfit.
De liefde voor complexe vraagstukken ontstond bij Irma (39) al vroeg. Als student Technische Bedrijfskunde aan de HTS in Utrecht en later aan de UvA en VU in Amsterdam leerde ze waar ze goed in is: lastige materie doorgronden, doorzien en vertalen zodat het voor iedereen begrijpelijk wordt. Eerst als IT auditor bij Deloitte, nu als IT risk manager speurt ze als in een helikopter naar risico’s. Altijd.

Irma is sinds januari 2018 voorzitter van Fem2Business. Ze is te bereiken op voorzitter@fem2business.nl

OOMS_COMMUNICATIE-4

Monique Ooms
Communicatie

Monique bekwaamde zich tot allround communicatieadviseur en werkte nog enige tijd in de arbeidsmarktsector voordat zij in 1997 haar eigen communicatieadviesbureau oprichtte, Ooms Communicatie. Monique adviseert bedrijven en instellingen, ontwikkelt concepten en campagnes, produceert journalistieke teksten voor tijdschriften, in- en externe magazines en jaarverslagen, organiseert bijeenkomsten en treedt op als presentator, discussieleider of dagvoorzitter. Graag zet zij haar inspirerende persoonlijkheid in voor het vrouwelijk ondernemerschap in de door haar zo geliefde regio. Samen met de drie andere pittige dames stroopt zij haar mouwen op om Fem2Business te besturen.

Yvette Benard
Pennigmeester

Yvette is jarenlang werkzaam geweest als hoofd administratie bij BBHD Architectenburo bv, heeft bij Ramona Nijssen voor diverse horeca ondernemingen de administratie verzorgd en is in 2012 naar de Kamer van Koophandel gestapt om voor zichzelf te gaan beginnen. Yvette ontlast de bedrijven op breed financieel- en personeelsgebied. Sinds 2016 heeft zij het penningmeesterstokje van Nanda Nobach overgenomen en waakt over de financiën van Fem2Business.

Anna Jolij
Secretaris

Anna heeft 13 jaar gewerkt als afdelingsdirecteur bij een grote goede doelen organisatie. In 2016 heeft ze de overstap gemaakt naar haar eigen bedrijf EquiVisie, een coachpraktijk met behulp van paarden. Hierin kan ze haar ervaring als directeur en haar inmiddels verkregen expertise als coach inzetten. In haar praktijk helpt ze met name ondernemende vrouwen om de regie weer in eigen hand te nemen, te doen waar ze goed in zijn en stress, spanning en vermoeidheid te doorbreken.