Netwerken

Fem2Business
Fem2Business is een netwerkplatform voor ondernemende en ambitieuze vrouwen uit Noord-Holland. Wij zijn er voor vrouwelijke ondernemers en voor vrouwen in een leidinggevende functie met een HBO-werk- en denkniveau. Fem2Business is een netwerk dat leden helpt aan goede contacten en bijdraagt aan hun professionele ontwikkeling. Fem2Business biedt leden de kans elkaar te versterken en de verbinding met elkaar aan te gaan. Samen sta je sterk!

Netwerken
Het hoofddoel is netwerken. Fem2Businessorganiseert, creƫert en biedt een platform. Dit doet zij door tenminste vier netwerkavonden per jaar te organiseren. Tijdens deze bijeenkomsten bieden wij de deelnemers zakelijke workshops, laten wij interessante sprekers aan het woord en organiseren we bedrijfsbezoeken.

Fem2Business stelt haar leden in staat om met gelijkgestemde professionals te sparren, inspiratie op te doen en kennis en ervaring uit te wisselen. Ook publiceert zij een nieuwsbrief en informeert zij de leden over relevante ontwikkelingen, interessante literatuur en landelijke bijeenkomsten voor ondernemende vrouwen.

Aanmelding
Ben jij een vrouwelijke ondernemer, gevestigd in Noord-Holland? Dan ben je van harte welkom om je bij ons aan te sluiten. Wil je liever een keer kennismaken? Je kunt ook direct (eenmalig) introducee ticket kopen voor 39,95 via de evenementenpagina.

Wil je eerst meer informatie, neem dan gerust contact met ons op.