Sponsoring

 

 

 

 

Sponsoring

Wil jij graag jouw bedrijfslogo en eventueel een link op onze website vermeld zien, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Er zijn diverse sponsorregelingen mogelijk, van logovermelding op de voorpagina van de website tot sponsoring in natura op de bijeenkomsten of een naamsvermelding in welke vorm dan ook. Wij informeren je graag hieromtrent.

 

De Rabobank is onze sponsor, waardoor wij in staat zijn om dynamische events neer te zetten.
rabobank

Rabobank is van huis uit een netwerkbank. We delen graag onze visie, kennis, ervaring en contacten. En dit sluit fantastisch aan bij het initiatief van Fem2Business. Als betrokken bank leveren wij graag een bijdrage aan de verdere ontwikkeling van dit vrouwelijke platform. Zo hebben we allemaal een aandeel in elkaar. www.rabobank.nl/kvnh

 

Petra OrijAmber


LOGO-Studioviv

Studioviv is een jonge frisse studio, met veel ervaring op het gebied van vormgeving, internet en communicatie. Wij kunnen u alles aanbieden met betrekking tot grafische dienstverlening en behandelen ieder project als iets bijzonders. We zorgen dat uw reclameuitingen aansluiten bij uw ideeën en wensen en denken altijd met u mee vanuit een creatief en vakkundig oogpunt.

Bekijk onze website: Studioviv.nl

 


merkfit4lady_cmyk kopie

Fit worden, zijn en blijven en dat in een zo kort mogelijke tijd. Wie wil dat nu niet? Wij vrouwen zeker. Dat het kan bewijst Fit4lady Schagen.

Bij Fit4lady kun je trainen wanneer het jou uitkomt. Met 2 keer per week de 30 minuten kracht- en conditie circuittraining heb je al effect. Je voelt je fitter en strakker. Laat je verrassen door de circuittraining, de persoonlijke coaching en boek resultaat.
Zelf ervaren? Vraag hier een gratis proefles aan

Check de website voor meer informatie


De vaste vergaderlocatie van het bestuur is Pand Raak in Schagen.

Op een prachtige en inspirerende locatie in het centrum van Schagen staat Pand Raak. Een voormalig postkantoor dat sinds 2016 omgetoverd is tot een dynamisch verzamel- gebouw met diverse werkplekken voor mensen met ambitie.

Pand Raak is de ideale plek voor de flexwerker die op zoek is naar een vaste of flexibele werkplek om te werken, te delen en te leren.
www.pandraak.nl


Paula van der Post is al enkele jaren de huisfotografe van Fem2Business. Ze is ieder event aanwezig om de avonden in beeld vast te leggen. Zie meer werk van Paula op www.paulavanderpostfotografie.nl


Maureen Kramer van Bloem& uit Schagen zorgt ieder event voor een prachtige bos bloemen voor onze sprekers.  Bezoek hier haar website en maak kennis met Maureen.